Experimentarium

Få 20 procent rabat med MOLSLINJEN

Dobbelt så stort. Dobbelt så sjovt!

Det nye Experimentarium og MOLSLINJEN byder velkommen til en sjov dag med tankevækkende og finurlig videnskab og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre!

Her kan du få fingrene helt ned i videnskaben på 16 tankevækkende udstillinger. Gå blandt andet på opdagelse i Lyslabyrinten, blæs gigantiske sæbebobler i Bobleriet eller oplev dine sanser på en ny måde i Sansetunnellen. Du kan også hoppe og danse i verdens første interaktive biograf, hvor du kan være med til at påvirke handlingen i filmen. Alt dette og meget, meget mere.

Og ikke nok med det. Når du viser din billet fra MOLSLINJEN ved indgangen til Experimentarium senest syv dage efter din rejse fra jyllandssiden, så får du hele 20 procent rabat på entréen for op til fem personer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Om Experimentarium

Experimentarium er et 11.500 m2 Science Center i verdensklasse for legebørn i alle aldre. Nysgerrighed er det grundstof, vi er gjort af, og Experimentarium har været tankevækkende siden 1991. Det nye Experimentarium åbnede 26. januar 2017 på den velkendte adresse i Hellerup, lidt nord for København. 

Lad legene begynde
2020 er Olympisk år – også på Experimentarium – og hele året hylder vi De Olympiske Lege og de Paralympiske Lege.

Kom og test dine kræfter i det helt nye Testcenter. Oplev året igennem et olympisk program af sportsgrene, når en lang række idrætsforeninger besøger Arenaen, og glæd dig til sommerferien, når vi under OL i Tokyo åbner Den Olympiske By på Experimentariums tag.
Test dig selv og få en masse ny viden om De Olympiske og Paralympiske Lege og videnskaben bag atleternes fantastiske præstationer.
Glæd dig. 2020 bliver et olympisk år – og DU er udtaget.

Experimentariums normale åbningstider er:

Mandag - torsdag: kl. 9.30 – 17.00

Fredag - søndag: Kl. 9.30 – 19.00